Dit is er nieuw sinds 2 november

Gepubliceerd op 02-11-2020

Freave kondigde op 2 november nieuwe diensten en samenwerkingen aan, die passen binnen haar toekomstvaste strategie. Zo gaan we de samenwerking aan met partijen binnen de Achterhoek, om kennis over IT en development met elkaar te delen. Daarnaast introduceren we Sportremote Business, een dienst die je helpt je werknemers te ondersteunen fit te blijven. En met Freave Hosting Workflow maken we het makkelijker dan ooit om je code live te krijgen.

Hosting Workflow: sneller live met je applicatie

Freave introduceert Hosting Workflow. De verzamelnaam voor een reeks diensten die je helpen code van ontwikkeling naar productie te krijgen, zonder gedoe en op een veilige manier.

Lees alles over Freave Hosting Workflow

Achterhoek.dev: kennisdeling binnen de Achterhoek

Achterhoek.dev is het platform voor het delen van kennis en in informatie voor IT-ers en developers. De reden dat wij dit initiatief zijn gestart is omdat wij zien dat heel veel gave projecten worden uitgevoerd door slimme koppen, de wijze uit het Oosten.

Kennis hebben is iets moois, het is nog gaver om dit te delen. Dit doen we door met een aantal geselecteerde bedrijven de koppen bij elkaar te steken, ontwikkelingen bij te houden en te bepalen wat wij daarvan vinden. Deze kennis delen we via het platform in een helder en overzichtelijk, in een vorm die direct aansluit bij jouw dagelijkse operatie.

In een notendop:

  • Kennisdeling voor IT-ers en developers;
  • Onderwerpen die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk;
  • Kosteloze kennisdeling.

Lees alles op Achterhoek.dev

Sportremote Business: thuisworkouts voor bedrijven

Freave introduceert Sportremote Business. Een online dienst die werkgevers kunnen aanbieden aan werknemers om hen te helpen fit te blijven met thuisworkouts. Vanaf 2 november bevat Sportremote Business tientallen workouts die werknemers waar en wanneer ze maar willen kunnen volgen. Voor een vast laag bedrag in de maand.

Lees alles over Sportremote Business

Een nieuw logo: een beetje anders, heel erg hetzelfde

We introduceren vandaag een nieuw logo, dat je vanaf 2 november overal terug ziet komen. Ons nieuwe logo is een twist op ons oorspronkelijke logo, dat we sinds 2015 voeren. In het nieuwe logo staan de punten voor de diversiteit aan producten die we aanbieden, en voor onze geweldige mensen. De punt—die je ook van ons oorspronkelijke logo kent—krijgt zo een vervolg in ons nieuwe logo.

Lees alles over ons nieuwe logo