Streamlined software for bold publishers

Gepubliceerd op 01-11-2022

Vandaag introduceert Freave haar nieuwe huisstijl en pay-off: "streamlined software for bold publishers". De nieuwe pay-off maakt beter duidelijk wat Freave doet. Ook sluit de nieuwe huisstijl beter aan bij de sfeer die je ervaart wanneer je bij onze ontwikkelaars op de werkvloer rondloopt.

Nieuwe pay-off

De vernieuwde pay-off geeft duidelijk weer wat we bij Freave zo graag doen, namelijk het ontwikkelen van software stroomlijnen voor uitgeverijen die durven. In de breedste zin van het woord.

Dat we het proces stroomlijnen betekent onder andere dat we veel investeren in herbruikbare componenten, eigen tools, pipelines voor deployment en in het beveiligen van klantdata. Hierdoor weet je dat je ontwikkeling goed zit wanneer je bij ons aanklopt. Ook zorgt het ervoor dat we projecten sneller kunnen starten, en afronden.

Onze klanten zijn uitgeverijen die durven. Durven investeren in een online toekomst, en houden van een IT-leverancier die ze uitdaagt. Want eigenwijs, dat zijn we best een beetje. Maar alleen omdat we geloven dat dingen altijd beter kunnen.Opgefriste huisstijl en tone-of-voice

Onze opgefriste huisstijl en tone-of-voice geeft de sfeer die je ervaart bij onze ontwikkelaars op de werkvloer veel beter weer. En het geeft een eigen twist aan de huisstijl die we al hanteerden.

De nieuwe huisstijl is frisser, geeft duidelijker ons eigenwijze karakter weer, en biedt ons de komende jaren de mogelijkheid om te blijven groeien.

De komende tijd zullen we onze website, social media en andere uitingen geleidelijk aanpassen.