Client Portal versie 2

Gepubliceerd op 02-08-2018 | Door Ruben

Vandaag introduceren we ons nieuwe klantportaal; Client Portal versie 2. Het is het resultaat van een jaar lang ontwikkelen en we zijn blij het nu te lanceren.

Nieuwe features

Onder de motorkap is het klantportaal volledig herschreven. We hebben het nieuwe klantportaal schaalbaarder, flexibeler en veiliger gemaakt dan de vorige. Ook aan de voorkant hebben we een aantal nieuwe features toegevoegd.

  • Sessies beheren
  • Meer informatie inzien over virtuele servers
  • Donkere modus

Alle nieuwe features vindt u op de productpagina.

Migratie

Het nieuwe klantportaal is vanaf vandaag beschikbaar, maar u kunt er wellicht nog niet direct gebruik van maken. We zijn momenteel bezig met het overzetten van accounts naar het nieuwe klantportaal. In de komende paar dagen kunt u een e-mail verwachten met uw logingegevens voor het nieuwe portaal.

Tot die tijd blijft ons oude klantportaal ook nog gewoon beschikbaar. Ook als u al een account heeft in het nieuwe klantportaal, kunt u het oude tijdelijk blijven gebruiken.

Doorontwikkeling

We zullen het nieuwe klantportaal blijven doorontwikkelen. Leuk feitje; de afgelopen dagen hebben we gemiddeld 7 deploys per dag naar het klantportaal gedaan. Het gaat dan om (kleine) nieuwe features of bugfixes.

Blijft u graag op de hoogte? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws omtrent het klantportaal te ontvangen.

Feedback doorgeven over het klantportaal? Heel graag! U kunt uw feedback mailen naar support@freave.com.