Over de opdrachtgever

Includable is het bedrijf van Thomas Schoffelen en Dante van der Heijden. Zij willen het voor bedrijven en developers makkelijker maken om online platforms te bouwen. Met alle kennis die zij hebben opgedaan tijdens het bouwen van platforms kunnen zij deze bedrijven en ontwikkelaars perfect ondersteunen.

Met hun product Scholica willen zij een enterprise-level E-learning systeem leveren dat de laatste technieken en standaarden ondersteund, zonder compromissen. Scholica moet er voor zorgen dat je in een ELO bezig bent met leren, en niet met de techniek.

Over de opdracht

Toen Includable extra capaciteit nodig had voor een opdracht van een klant raakten zij met Freave in gesprek. Zij waren op dat moment bezig met de afrondende fase van een platform voor een klant. Deze bevatte nog een aantal bugs en miste nog wat functionaliteit. Het platform van Includable was opgezet met PHP als backend-taal en AngularJS voor de front-end.

Freave heeft deze opdracht aangenomen en in nauw overleg met Includable de bugs opgelost en de benodigde functionaliteiten ingebouwd. Daarbij heeft Freave JIRA ingezet om alle betrokkenen inzicht te geven in de voortgang van het project.

Technieken

  • AngularJS als frontend framework
  • PHP als backend-taal
  • JIRA als projectmanagement-tool

Diensten van FreaveInteresse? Laten we praten. Bel ons op 088-1303200