Advies over hosting.

De weg naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

De hostingjungle

Als u als niet-techneut op zoek bent naar de beste hosting voor uw site zal het u soms duizelen voor u ogen. Ook als techneut is het soms lastig de perfecte hosting te vinden.

Laten we beginnen met de verschillende optie's van Freave, dan gaan we er later in detail op in.

Virtuele Servers

Met een virtuele server heeft u als het ware de beschikking over een klein gedeelte van een bare metal server. U kiest zelf de grootte van de server en betaald dus niet meer dan wat u gebruikt.

Bare Metal

Een bare metal server is een fysieke server welke u bij ons huurt. U heeft volledige toegang tot de server.

Start.

Hierbij spreken we niet van "servers". Start is een exclusief product van Freave geschikt voor (middel-)kleine bedrijven. Hierbij heeft u zelf geen omkijken naar de server.

Kleine onderneming

Als u een kleine onderneming heeft wilt u waarschijnlijk bezig zijn met waar u goed in bent. Of u nu financieel advies verzorgt, een bakkerij heeft of een andere kleine onderneming. U heeft geen zin in uitgebreide configuraties van hostingsystemen.

Freave Start is een goede optie voor u.

Met Start heeft u geen omkijken naar configuratie, SSL-certificaten, etc. Freave verzorgt voor u de volledige hosting. Voor een laag bedrag in de maand. Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent.

Online platform

Uw bedrijf heeft een online platform. Daarmee is uw bedrijf afhankelijk van de beschikbaarheid van uw platform. Downtime betekend een negatieve ervaring van gebruikers. U wilt zich kunnen focussen op het bouwen van het beste platform van Nederland - niet op het op- of afschalen van servers.

Onze Virtuele Servers, eventueel in combinatie met Managed Hosting zijn een optie voor u.

Onze virtuele servers zijn van topkwaliteit. U kunt deze zelf beheren of door ons laten beheren onder onze Managed Hosting. Dan houden wij uw platform 24x7x365 in de gaten en acteren wij op problemen.

Heeft u vragen? Bel ons op 085 130 32 00 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 085 1303200

Komt u er even niet uit?

We zitten elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.