Wij zetten jouw idee, probleem of proces om in een kwalitatieve maatwerk webapplicatie. Dat doen we door je case goed te begrijpen en helder met je te communiceren. Onze software sluit aan op je processen, voldoet aan relevante (code-)standaarden, is overdraagbaar en snel.

Waarom Freave?

  • We bouwen schaalbare & overdraagbare code
  • We zorgen voor een snel eindproduct
  • We vinden communiceren ontzettend belangrijk
  • We betrekken je actief in het proces
  • We kunnen vaak op een korte termijn aan uw project beginnen
Ontwikkelen van een solide product

We 💚 communicatie

Software maken doen we samen. Daarom betrekken we je bij het proces en geven we je realtime inzicht in de voortgang. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Werkwijze

Je gaat maatwerk software laten ontwikkelen omdat je binnen je bedrijf een probleem of proces hebt dat niet met standaard software opgelost kan worden. We helpen je bij Freave graag met het ontwikkelen.

Ons eerste gesprek

We beginnen met het eerste gesprek, dat kan bij jouw of bij ons op kantoor. We gaan dan in gesprek om je case zo duidelijk mogelijk te krijgen. Uiteraard heb je direct de gelegenheid om al je vragen aan ons te stellen.

Na afloop van het gesprek sturen we je onze projectbeschrijving - soms na nog een aanvullend (telefonisch) gesprek. In deze projectbeschrijving beschrijven we je case, en ons plan om het te gaan realiseren. Tevens ontvang je van ons dan een offerte.

Plannen

We gaan met elkaar in zee, leuk! Als wij extra (freelance) developers / designers inhuren om aan je project te werken maken we eerst even kennis. We houden bij Freave van korte en directe lijnen.

Nu gaan we het project plannen. We werken bij Freave volgens SCRUM en gaan je project dus plannen in sprints. Middels JIRA - een online tool om sprints in te plannen - heb je altijd realtime inzicht in de voortgang.

Realiseren

Vervolgens beginnen we aan het realiseren van je case. Soms houdt dit in dat we beginnen met het maken van een (functioneel) ontwerp, in andere gevallen beginnen we direct met programmeren.

Geheel volgens SCRUM leveren we telkens (meestal na elke sprint, soms vaker) een gedeelte van het project op. Zo zie je direct resultaat en kun je al vanaf de eerste oplevering feedback aan ons verstrekken. Zo bouwen we echt samen aan de perfecte oplossing voor je case.

Overdragen of laten beheren

Als we het project hebben afgerond is het tijd om het over te dragen of om het in beheer te nemen.

Overdragen
Je gaat de software zelf in beheer nemen. Het is dan van belang dat je alle relevante informatie hebt en precies weet hoe de software in elkaar steekt. We hechten bij Freave veel waarde aan de overdraagbaarheid van software. Daarom voldoet onze PHP-code aan codestandaarden (zoals PSR) en leveren we je project op met uitgebreide documentatie.

Laten beheren
Als je de software liever niet zelf beheert kunnen wij dit voor je doen. Na afloop van het project regelen we dan de hosting, certificaten en het onderhoud op de langere termijn middels een SLA.

We 💚 SCRUM

We beginnen de dag met een standup. Even kort bespreken wat we hebben gedaan, wat we gaan doen en wat de risico's zijn. Ons werk plannen we in sprints, en evalueren we na afloop.

Hier zijn we goed in

Onze technologie stack

Met deze technieken zij we vertrouwd. Zoek je expertise in een bepaald framework? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact met ons op

Casestudies softwareontwikkelingWil je even overleggen? Bel ons op 088-1303200 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 088-1303200