Ben je voor je PHP-project op zoek naar een PHP-developer? Wij helpen je graag.

We hebben bij Freave veel ervaring met het schrijven, onderhouden en hosten van PHP-code. Of het nu gaat om een nieuw project of een bestaande codebase. Wij brengen graag onze expertise in in het project.

Bij Freave vinden we het erg belangrijk dat code voldoet aan moderne standaarden en goed overdraagbaar is. En, net als bij alles dat we doen zetten we in op heldere communicatie en bieden we altijd goede ondersteuning. Dus, heb je vragen? We zitten elke dag voor u klaar.

Even vrijblijvend sparren over je PHP-project? Bel 088 130 32 00

Frameworks

Je kunt er voor kiezen je gehele project zelf op te zetten óf je gebruikt één van de vele beschikbare PHP-frameworks. We hebben sinds 2015 met heel wat frameworks kennisgemaakt en hebben dus waarschijnlijk ook ervaring met het framework dat jij gebruikt of wilt gebruiken.

Met WordPress bedoelen we overigens niet het bij elkaar klikken van een aantal plugins. Wij bouwen maatwerk software specifiek voor je bedrijf. Zoals bijvoorbeeld het nieuwe WordPress platform voor Reed Business Information.

  • Laravel (of Lumen)
  • Symfony
  • WordPress (waaronder Genesis, Divi & Sage)
  • Slim PHP
  • PSR-1 & PSR-2
  • OWASP SCP
  • OWASP XSSP
  • WordPress Coding Standards

Standaarden

Het is onze filosofie dat code overdraagbaar en veilig moet zijn. En code die niet aan standaarden voldoet is dat niet. Wij zorgen ervoor dat je PHP-code voldoet aan de relevante standaarden.

Codestandaarden
Standaarden zoals PSR zeggen iets over de manier waarop de code wordt geschreven - bijvoorbeeld of we tabs of spaces gebruiken. Dan hoeven we a) die discussie niet meer te voeren en maakt het b) niet meer uit wie de code schrijft want het ziet er altijd hetzelfde uit.

Veiligheidsstandaarden
Veiligheidsstandaarden - zoals OWASP CSP - beschrijven veel voorkomende kwetsbaarheden in software en manieren om deze te voorkomen. Bijvoorbeeld: "handel verificatie van gebruikersinvoer alleen af op de server".

API's

API-first development is een veel gekozen manier voor het bouwen van software in PHP. Bij deze vorm van ontwikkeling laat je een API ontwikkelen waar je vervolgens verschillende systemen ("clients") op aan laat sluiten. Of dat nu een klantportaal, website, app of een derde partij is. Op deze manier heeft u een centrale bron van gegevens en kun je hier vervolgens meerdere systemen op aan sluiten.

Bij Freave hebben we veel ervaring met deze vorm van ontwikkelen, zo hebben we ook onze eigen API gebouwd waardoor derde partijen met onze systemen kunnen communiceren.

<?php

// ...

$app->get('/users/{user_guid', 'App\Http\Controllers\UserController:getUser');
$app->post('/users/{user_guid', 'App\Http\Controllers\UserController:createUser');
$app->patch('/users/{user_guid}', 'App\Http\Controllers\UserController:updateUser');

Genoeg over ons. Wat wil jij met PHP gaan bereiken?

Zullen we een afspraak maken om nog even verder te spreken over je PHP-project?

Je bereikt ons per telefoon op 088-1303200 of per mail op welkom@freave.com. Tot horens!

Wil je even overleggen? Bel ons op 088-1303200 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 088-1303200