We helpen u graag bij het ontwikkelen van een solide eindproduct. Daarbij kunnen we u helpen met het gehele proces van idee tot eindproduct maar ook met slechts een gedeelte van het traject. Zo kunt u een gedeelte van uw project door ons laten ontwikkelen en een gedeelte in-house.

Wat we bij Freave belangrijk vinden

 • Heldere doelen stellen
 • Directe communicatie met de opdrachtgever
 • Uitgebreide documentatie voor een vlekkeloze overdracht
 • Gebruik van code-en-veiligheidsstandaarden
 • Inzicht in de voortgang van het traject
Ontwikkelen van een solide product

We 💚 communicatie

Software maken doen we samen. Daarom betrekken we u bij het proces en geven we u realtime inzicht in de voortgang. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Uw project volledig uitbesteden

U legt uw softwareproject volledig bij Freave neer. U hoeft zelf niets meer te ontwikkelen. Freave betrekt u actief bij het ontwikkelproces zodat u altijd inzicht heeft in de voortgang en ruim op tijd bij kunt sturen.

Werkwijze

We plannen graag eerst een gesprek met u om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Dat kan zowel bij ons op kantoor als op uw locatie. Vervolgens gaan we kijken of - en - binnen welke termijn we uw project kunnen uitvoeren. We zullen vervolgens een schatting maken van de kosten en een projectplan aan u presenteren.

Indien u akkoord bent gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. In het projectplan hebben we duidelijke afspraken gemaakt over de startdatum, duur van het project en daarmee de einddatum. Tijdens het ontwikkelen heeft u via een versiebeheersysteem altijd inzicht in de code. Ook kunt u via JIRA de voortgang nauwkeurig inzien.

Als uw project klaar is om op te leveren zullen we u deze presenteren. We kunnen dan de laatste aanpassingen doen alvorens het project op te leveren.

Onderhoud

We zullen elk project opleveren met uitgebreide documentatie. Bij de oplevering overhandigen we u alle documentatie en relevante informatie. Als u wenst dat Freave het onderhoud voor u uitvoert kunt u dat met ons bespreken.

Interesse?

Neem contact op met Ruben Gommers voor meer informatie.

E-mail: r.gommers@freave.com
Tel.: 085 130 32 01

Uw project gedeeltelijk uitbesteden

Een project gedeeltelijk uitbesteden kan interessant zijn als u zelf ontwikkelaars heeft maar tijdelijk handen te kort komt. Of als specifieke kennis in uw organisatie nog ontbreekt. We vertellen u er graag meer over.

Werkwijze

We maken graag eerst een afspraak met u om uw wensen en eisen te bespreken. Als u snel extra ontwikkelingscapaciteit nodig heeft kunt u dit aan ons aangeven. We zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak voor u plannen.

Naast uw wensen en eisen zullen we bespreken hoe uw huidige werkwijze is en of Freave daar op in kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan de codestandaarden die u gebruikt, versiebeheer, toegang tot ontwikkelomgevingen, etc.

We zullen vervolgens een projectplan opstellen waarin we duidelijke afspraken maken over de startdatum, de duur van het project en daarmee de einddatum.

We 💚 SCRUM

We beginnen de dag met een standup. Even kort bespreken wat we hebben gedaan, wat we gaan doen en wat de risico's zijn. Ons werk plannen we in sprints, en evalueren we na afloop.

Technische informatie

U vind hier meer informatie over de meest gebruikte technieken en standaarden.

Veelgebruikte talen en frameworks

 • PHP
 • Laravel, Lumen en Symfony
 • WordPress
 • HTML/CSS/JS
 • VueJS
 • AngularJS

Standaarden en technieken

 • Git-versiebeheer
 • PSR-codestandaarden
 • Domain Driven Design
 • OWASP SCP
 • OWASP XSSP

Casestudies softwareontwikkelingPlatform overzetten naar WordPress

Reed Business Information wou hun EpiServer platform overzetten naar WordPress maar had daarvoor intern niet voldoende kennis. Freave hielp bij dit project.

Casestudies
Heeft u vragen? Bel ons op 085 130 32 00 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 085 1303200

Komt u er even niet uit?

We zitten elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw Freave-account beter beveiligen?

Het is via het klantportaal mogelijk om tweefactorauthenticatie aan te zetten. Dat maakt het mogelijke hackers een stuk moeilijker om in uw account binnen te dringen.