Wil je afstappen van een duur CMS? WordPress kan een uitkomst bieden. En met onze standaard plugins en tools kun jij sneller dan ooit een nieuw platform starten.

Freave bouwt sinds 2015 aan maatwerk WordPress oplossingen voor haar klanten. Van een eenvoudige website tot aan een maatwerk geschreven platform. Met onze WordPress-expertise helpen we je graag met het opzetten, bouwen en onderhouden van je project.

Laat je je WordPress-website liever in-house ontwikkelen maar mis je (nog) de expertise? Ook dan helpen we je graag. Zo kunnen we je eigen developers bijvoorbeeld ondersteunen.

Even vrijblijvend sparren over je WordPress-project?

Bel ons op 088-1303200 of laat je eenvoudig terugbellen.

{{status.error}}

Top, we bellen!

Maatwerk thema

Je (bedrijfs-)website opzetten in WordPress? We helpen je graag.

Stap 1. Design
Als je nog geen design voor de website hebt gaan wij voor je aan de slag. Een webdesigner gaat met je om tafel om je wensen en eisen vast te stellen. Vervolgens zal deze in nauw overleg met je een design voor je website maken.

Stap 2. HTML/CSS
We gaan het design omzetten naar HTML/CSS, daarmee is het al wel een "website", maar nog niet geïntegreerd in WordPress. We gebruiken moderne technieken en zorgen ervoor dat je website voor iedereen toegankelijk is.

Stap 3. WordPress thema
We gaan de HTML en CSS nu integreren in een WordPress thema. Wij maken een maatwerk thema, we passen dus niet simpelweg een bestaand thema aan. We zorgen er voor dat onze code voldoet aan de WordPress standaarden en dat deze makkelijk uitbreidbaar is.

Maatwerk plugin

Waar een WordPress thema verantwoordelijk is voor de visuele kant van een website bevat een plugin het functionele gedeelte.

Integratie met andere systemen
Een plugin is bij uitstek geschikt voor de integratie met andere systemen. Als je bijvoorbeeld als webhostingbedrijf een domeinnaamchecker wilt toevoegen kun je de functionaliteit daarvoor toevoegen in een plugin. Of, als je website met je eigen API moet integreren is een plugin de plek om dat te doen.

We hielpen Reed Business Information bijvoorbeeld met o.a. het integreren van hun SSO-systeem in WordPress.

Uitbreiden van WordPress
Voorbeeld: in WordPress bestaan er een aantal vaste rollen (met bepaalde rechten), maar binnen uw organisatie bestaat er een wens om deze rollen anders in te delen. We kunnen een plugin voor je ontwikkelen die inhaakt op WordPress en dat mogelijk maakt.

The sky is the limit 🙌
Er zijn waarschijnlijk weinig dingen die we niet voor je kunnen bouwen. We vinden het leuk om moeilijke dingen makkelijk voor je te maken.

WordPress hosting

WordPress hosting is een vak apart, waar we - al zeggen we het zelf - in de afgelopen jaren best goed in zijn geworden. Als je je website bij ons laten maken én laat hosten kunnen we je optimaal helpen. We weten dan precies hoe de code in elkaar steekt en kunnen de hosting daar dan voor optimaliseren.

Wil je even overleggen? Bel ons op 088-1303200 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 088-1303200