Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw maatwerk WordPress project? U bent op de juiste plek.

Freave bouwt sinds 2015 aan maatwerk WordPress oplossingen voor haar klanten. Van een eenvoudige website tot aan een maatwerkgeschreven platform. Met onze WordPress-expertise helpen we u graag met het opzetten, bouwen en onderhouden van uw project.

Laat u uw WordPress-website liever in-house ontwikkelen maar mist u (nog) de expertise? Ook dan helpen we u graag. We gaan graag met u om tafel om u daarin te ondersteunen.

Even vrijblijvend sparren over uw WordPress-project?

Bel ons op 085 130 32 00 of laat u eenvoudig terugbellen.

{{status.error}}

Top, we bellen!

Maatwerk thema

Uw (bedrijfs-)website opzetten in WordPress? We helpen u graag.

Stap 1. Design
Als u nog geen design voor de website heeft gaan wij voor u aan de slag. Een webdesigner zal met u om tafel gaan om uw wensen en eisen vast te stellen. Vervolgens zal deze in nauw overleg met u een design voor uw website maken.

Stap 2. HTML/CSS
We gaan het design omzetten naar HTML/CSS, daarmee is het al wel een "website", maar nog niet geïntegreerd in WordPress. We gebruiken moderne technieken en zorgen ervoor dat uw website voor iedereen toegankelijk is.

Stap 3. WordPress thema
We gaan de HTML en CSS nu integreren in een WordPress thema. Wij maken een maatwerk thema, we passen dus niet simpelweg een bestaand thema aan. We zorgen er voor dat onze code voldoet aan de WordPress standaarden en dat deze makkelijk uitbreidbaar is.

Maatwerk plugin

Waar een WordPress thema verantwoordelijk is voor de visuele kant van een website bevat een plugin het functionele gedeelte.

Integratie met andere systemen
Een plugin is bij uitstek geschikt voor de integratie met andere systemen. Als u bijvoorbeeld als webhostingbedrijf een domeinnaamchecker wilt toevoegen kunt u de functionaliteit daarvoor toevoegen in een plugin. Of, als uw website met uw eigen API moet integreren is een plugin de plek om dat te doen.

We hielpen Reed Business Information bijvoorbeeld met o.a. het integreren van hun SSO-systeem in WordPress.

Uitbreiden van WordPress
Voorbeeld: in WordPress bestaan er een aantal vaste rollen (met bepaalde rechten), maar binnen uw organisatie bestaat er een wens om deze rollen anders in te delen. We kunnen een plugin voor u ontwikkelen die inhaakt op WordPress en dat mogelijk maakt.

The sky is the limit 🙌
Er zijn waarschijnlijk weinig dingen die we niet voor u kunnen bouwen. We vinden het leuk om moeilijke dingen makkelijk voor u te maken.

WordPress hosting

WordPress hosting is een vak apart, waar we - al zeggen we het zelf - in de afgelopen jaren best goed in zijn geworden. Als u uw website bij ons laten maken én laat hosten kunnen we u optimaal helpen. We weten dan precies hoe de code in elkaar steekt en kunnen de hosting daar dan op optimaliseren.

Een kleine website
Als u een kleine WordPress website heeft bent u het beste geholpen met Freave Start, een nieuw hostingproduct van Freave. Start is erg flexibel, geschikt voor WordPress en niet duur.

Een grotere website
Als uw website wat groter is - of complex - bent u beter geholpen met een eigen virtuele server. U beschikt dan over uw eigen resources en kunt meer zelf aanpassen en beheren. Heeft u liever dat wij de hosting volledig voor u verzorgen? Dan is managed hosting voor u.

Heeft u vragen? Bel ons op 085 130 32 00 of mail welkom@freave.com
Vragen? Bel ons op 085 1303200