Inleiding

Om het bedrijfsleven goed te laten functioneren is het belangrijk dat een relatie tussen bedrijven gebaseerd is op duidelijke afspraken. Freave heeft Voorwaarden opgesteld om het zo voor alle partijen duidelijk te maken wat zij van elkaar kunnen verwachten.

Op alle diensten en producten van Freave zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, hier wordt niet van afgeweken. Voor sommige diensten zijn er ook Aanvullende Voorwaarden, die verdere voorwaarden beschrijven voor een specifiek product of dienst.

Indien u vragen heeft over onze voorwaarden of overeenkomsten kunt u contact met ons opnemen, we helpen u dan graag verder.

Politie & justitie

We vinden het belangrijk om uw gegevens te beschermen, in sommige gevallen is het echter nodig gegevens te verstrekken aan de overheid/politie. Per geval beoordelen we of het verzoek rechtmatig is, zo verwerken we alleen schriftelijke verzoeken en bekijken we of de opgevraagde informatie van belang is.

Als een overheidsinstatie, Politie of justitie gegevens over u opvraagt zullen wij dit in de meeste gevallen aan u melden, in sommige gevallen is dat echter niet wenselijk voor het onderzoek. Ook dit beoordelen we per geval.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Voorwaarden inzien

Documenten

Oudere versie’s