Feestdagen maart en april

26-03-2018

In maart en april gelden er in verband met de paasdagen aangepaste openingstijden.

SSL-waarschuwing in Chrome

23-03-2018
Sinds een aantal jaar pleit Google (Chrome) voor een veiliger internet door middel van een HTTPS-encryptie (SSL). Vanaf Chrome versie 68 - dat begin Juli 2018 beschikbaar zal komen - gaat Chrome alle sites zonder SSL-certificaat markeren als onveilig. De waarschuwing kunt u vinden in de adresbalk en ziet er als volgt uit: Chrome geeft nu al een dergelijke waarschuwing als een loginpagina of een pagina met creditcardinvoer zonder HTTPS wordt aangeboden.

Nieuwe website

06-02-2018
Het was u wellicht al opgevallen; de Freave website heeft een nieuw jasje. We hebben de website compleet vernieuwd om deze beter bij Freave aan te laten sluiten en het nog makkelijker te maken informatie te vinden. Wat is er nieuw? Een nieuwe stijl die beter aansluit bij de huisstijl van Freave. Blogartikelen vindt u nu op deze website (in plaats van blog.freave.com). Lees nu ook case studies terug, zoals die van Reed Business Information.

Vernieuwde statuspagina

01-04-2017
Bij Freave vinden we het heel belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden mocht er een dienst slecht te gebruiken zijn. Daarom hebben we sinds de oprichting van het bedrijf al de statuspagina op status.freave.com, als er incidenten zijn tonen we op die pagina informatie over wat er aan de hand is en wanneer we verwachten het opgelost te hebben. Vandaag introduceren we onze nieuwe statuspagina. Deze is overzichtelijker, biedt de mogelijkheid om te abonneren op updates én toont meer informatie over de huidige status.