Sportremote Business

Gepubliceerd op 02-11-2020

Freave introduceert Sportremote Business. Een online dienst die werkgevers kunnen aanbieden aan werknemers om hen te helpen fit te blijven met thuisworkouts. Vanaf 2 november bevat Sportremote Business tientallen workouts die werknemers waar en wanneer ze maar willen kunnen volgen. Voor een vast laag bedrag in de maand.

Sportremote Business helpt je om jouw medewerkers fit te houden, waar en wanneer ze willen zonder moeilijk en/of prijzige apparatuur. Online inzage in de oefeningen en in de voortgang op medewerkerniveau.

Workouts

Sportremote bevat tientallen workouts gericht op verschillende focusgebieden zoals:

  • Core,
  • Conditie en
  • Kracht.

De Workouts zijn samengesteld en worden voorgedaan door gecertificeerde trainers. Jouw medewerkers hebben toegang tot een uitgebreid assortiment aan workouts, daar komen wekelijks nieuwe bij. De meeste workouts zijn zonder attributen uit te voeren.

In de portal worden de workouts helder uitgelegd en voorgedaan hierdoor zorgen we voor een goede uitvoering en heb je minder kans op blessures. Een goed uitgevoerde oefeningen is effectiever waarmee je meer resultaat boekt.

Toegang wordt verleent via het bedrijfseigen e-maildomein (medewerker@bedrijf.nl). Het abonnement is flexibel omdat het maandelijks opzegbaar is. De toegang op basis van jouw domeinnaam maakt het mogelijk dat medewerkers zich met hun werkmail kunnen registreren en direct aan de slag kunnen gaan.

Eigen personal trainer

We vinden het belangrijk dat sporters via ons platform de oefeningen goed uitvoeren. Daarom hebben we extra veel tijd gestoken in het goed uitleggen van alle oefeningen. Via Sportremote vind je van de meeste oefeningen Howto’s die kort en duidelijk uitleggen hoe je de oefening correct uitvoert. Het team van Sportremote helpt je om Sportremote zo makkelijk mogelijk te introduceren in je organisatie.

Sportremote Business aanbieden

Wanneer je Sportremote Business wilt gaan aanbieden aan je werknemers kun je contact opnemen met Freave. We helpen je een goed plan kiezen en het uit te rollen in je organisatie. Bel of mail ons voor een vrijblijvend aanbod.

Download de brochure van Sportremote Business