Vernieuwde statuspagina

Gepubliceerd op 01-04-2017 | Door Ruben

Bij Freave vinden we het heel belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden mocht er een dienst slecht te gebruiken zijn. Daarom hebben we sinds de oprichting van het bedrijf al de statuspagina op status.freave.com, als er incidenten zijn tonen we op die pagina informatie over wat er aan de hand is en wanneer we verwachten het opgelost te hebben.

Vandaag introduceren we onze nieuwe statuspagina. Deze is overzichtelijker, biedt de mogelijkheid om te abonneren op updates én toont meer informatie over de huidige status.

Abonneren

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor updates. Binnen een paar minuten ontvangt u een e-mail waarin u uw inschrijving moet bevestigen. U krijgt vervolgens de mogelijkheid om te kiezen voor welke diensten u updates wilt ontvangen. Zo krijgt u alleen updates die voor u relevant zijn.

SSL

Bij Freave pleiten we al sinds onze oprichting voor “SSL everywhere”, maar onze statuspagina had dat nog niet i.v.m de beperkingen van het vorige platform. De vernieuwde pagina heeft moderne SSL én HSTS.

Redundantie

Om te voorkomen dat bij een grote storing ook de statuspagina niet te bereiken zou zijn wordt deze buiten ons netwerk gehost. Op die manier is deze ook te gebruiken als ons serverplatform een storing heeft.