Blog

Lees verder

Kwaliteit zonder frustratie

Pieter Jan, Backend Developer bij Freave, vertelt vandaag over het proces dat developers bij Freave doorlopen om een product op te leveren die kwalitatief voldoet aan de standaarden van Freave. Ook neemt Pieter Jan je mee in de afwegingen die hierin gemaakt worden.
Lees verder

De kracht van Scrum: Chris vertelt

Chris Polkamp, Operationeel Manager bij Freave, houdt zich binnen Freave vooral bezig met het inplannen en voorbereiden van werkzaamheden voor klanten, het begeleiden van team in o.a. Agile werken, het leveren van kwalitatief goede oplossingen en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Binnen Freave wordt er met de Scrum-methode gewerkt, een methode die prettig werkt en erg effectief is.
Lees verder

Freave trotse sponsor van de Traianus Regatta

Freave sponsort dit jaar de lustrumeditie van de Traianus Regatta, dé roeiwedstrijd van Nijmegen die wordt georganiseerd door Phocas. "We zijn blij dat we Phocas kunnen helpen deze mooie roeiwedstrijd waar te maken. We dragen graag ons steentje bij aan initiatieven die helpen mensen met elkaar te verbinden. Roeisport is daarvan een mooi voorbeeld.", zegt Ruben (oprichter van Freave) daarover.
Lees verder

Van stagiair naar spin in het web: Erwin

Het is alweer drie jaar geleden dat Erwin begon bij Freave, toen als stagiair. “Ik kan me nog wel herinneren dat ik behoorlijk gespannen was. Het is toch altijd even wennen, bij een nieuw bedrijf aan de gang. En ik was heel benieuwd wat de werkzaamheden precies zouden inhouden”. We kunnen wel stellen dat het goed heeft uitgepakt, want je vindt Erwin nu nog steeds bij Freave als medior backend developer.