Hét platform waar de uitgeverijen van morgenuitgeverijen van morgen vandaag op bouwen.

Freave One is hét online platform voor uitgeverijen, met alle features die je nodig hebt.

TL;DR:

Heb je maar een minuutje? Dan houden we het kort

Er is een boel te ontdekken in ons platform, maar hier heb je even de belangrijkste punten op een rijtje.

Freave One is ons platform voor online-first uitgeverijen en mediabedrijven. Met ongekende flexibiliteit, performance waar je u tegen zegt en innovatieve features is het de solide basis waar je nog jaren op kunt bouwen.

Als wat ooit moeilijk was, hebben we makkelijk voor je gemaakt. Inloggen doen jij en je collega’s met één klik. Je probeert nieuwe ideeën makkelijk uit, want testomgevingen (met dezelfde features als je productieomgevingen) zijn inbegrepen. En vraag je je af hoe je ervoor zorgt dat al je bezoekers afbeeldingen in het juiste formaat, met de juiste resolutie, het goede bestandstype en de optimale compressie krijgen? Dat gaat gewoon vanzelf.

Veiligheid is voor ons geen bijzaak. Nieuwe (beveiligings)updates voeren we elke week voor je uit. We back-uppen al je content elke 4 uur naar een ander datacentrum. En om echt niks aan het toeval over te laten, maken we ook elke week een backup naar nóg een ander datacentrum.

Omdat alles is inbegrepen, kun je waarschijnlijk wat contracten gaan opzeggen. Je krijgt nooit meer een factuur voor servers, databases, SSL-certificaten, testomgevingen, cloud providers of mailproviders.

Je kunt kiezen uit vier prijsplannen. De meeste features kun je gebruiken ongeacht je prijsplan, maar voor grote organisaties is het ‘Enterprise’ plan het best geschikt.

(Echt) alles in één 🚀

Omdat wij een hoop voor je regelen, hoef jij dat niet meer te doen. Je kunt dus waarschijnlijk een paar contracten gaan opzeggen.

Nee, die is er niet. Per prijsplan zijn er alleen limieten voor aantal ‘actieve gebruikers per maand’ en hoeveelheid ‘content’ (zoals artikelen, video's en afbeeldingen).

Je kunt op onze documentatiesite meer lezen over limieten en beperkingen.

Even wennen, maar deze facturen krijg je niet meer:

  • SSL-certificaat voor je productieomgeving
  • Eén server voor je productieomgeving, per maand
  • SSL-certificaat voor je testomgeving
  • De loadbalancer van je productieomgeving, per maand
  • SSL-certificaat voor je stagingomgeving
  • De databaseserver van je productieomgeving
  • Tool voor monitoring
  • SLA met je hostingprovider
  • Kosten voor bandbreedte
  • Kosten voor opslag van media (zoals afbeeldingen en video’s)

Creativiteit stimuleren, in plaats van ontmoedigen

Als uitgeverij wil je blijven innoveren. Je organisatie bruist van de creativiteit en nieuwe ideeën. Waarom zou je je dan laten afremmen door de techniek die je gebruikt?

Bij elke site die je via Freave One host, krijg je zoveel testomgevingen als je wil. Zonder dat je er een cent extra voor betaalt. Gebruik ze om je wildste ideeën uit te proberen, QA-tests uit te voeren of samen te werken met een vormgever. En omdat je niet kunt testen met een uitgeklede versie, kun je alle features van je productiesite ook gebruiken in de testomgeving.

Terwijl jij en je collega’s via ‘Unified Login’ meteen toegang hebben tot de testomgeving, moet je concurrent nog even wachten. Zo kun je in alle rust experimenteren totdat je je idee wil presenteren aan de wereld.

Hoeveel GB RAM wil je?

En hoeveel Ghz moeten de CPU’s hebben?

Heb je aan 250GB genoeg voor je database?

Wel of geen loadbalancer?

SSD of HDD?

Jij de content, wij de rest

Het Freave One platform is gemaakt om schaalbaar te zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hardware, serverconfiguraties en meer. Dat is allemaal inbegrepen in je abonnement.

Continu gemonitord

Je website wordt continu gemonitord zodat we, mocht er toch een keer iets misgaan, snel kunnen ingrijpen.

Veiligheid, voor ons geen bijzaak

We realiseren ons dat uitgeverijen ons vertrouwen met gevoelige gegevens, ook die van hun klanten. Daarom investeren we aanzienlijk in het veilig houden van onze platforms.

Kwaliteitsprocedures voor softwareontwikkeling

We hanteren verschillende (standaard) procedures voor het ontwikkelen van kwalitatieve én veilige software. Zo wordt alle code die we in productie gebruiken eerst door minimaal één andere collega beoordeeld op kwaliteit, veiligheid en performance. Zo kunnen we garanderen dat een foutje van één collega geen impact heeft op productieomgevingen.

’Unified Login’ om in te loggen

Klanten loggen in op ons platform met ’Unified Login’, wat inloggen niet alleen makkelijker maakt, maar ook een stuk veiliger. En gebruik je Office 365 of Google Workspace? Dan loggen je collega’s in met hun bestaande werkaccount. Scheelt weer een gebruikersnaam en wachtwoord onthouden.

Encryptie voor de volledige route van verkeer

Waar sommige serviceproviders alleen encryptie toepassen voor verkeer over het publieke internet, past Freave One het toe voor elke verbinding. Of die nu binnen ons platform of daarbuiten valt.

Continu (beveiligings-)updates

Naast onze eigen software maken we ook dankbaar gebruik van verschillende open-source projecten. Daarbij voeren we elke week, deels geautomatiseerde, updates uit aan zulke externe afhankelijkheden.

Web Application Firewall

Elke gehoste website op Freave One wordt beschermd door de Web Application Firewall van Cloudflare, één van de meest geavanceerde in zijn soort.

Jouw business is content, onze business is jouw content beschermen

Ingebouwde features maken het mogelijk om je content te beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik, ‘oepsies‘ van je collega’s te herstellen en uitgebreide backups zorgen ervoor dat er nooit content verloren gaat.

Ctrl + Z

Foutje gemaakt? Geen zorgen. In de meeste gevallen kun je content met een klik uit de prullenbak herstellen. Wel zo fijn.

Voorkom ongeautoriseerd gebruik van je content

Blokkeer ongeautoriseerd gebruik van je content door onbekende crawlers en bots van je site te weren.

Backups, backups, backups

We maken elke 4 uur een backup van al je content, of het nu om tien of tien miljoen artikelen gaat. En die backups bewaren we een week lang. Los daarvan maken we elke week nóg een backup van al je content die we minimaal een maand bewaren. Volledig gescheiden van de andere backups.

Zo bewaren we een maand aan geschiedenis en kun je content herstellen zo recent als vier uur geleden. We laten niks aan het toeval over als het om jouw waardevolle content gaat.

Informatie voor de pro's

Als je de pagina aan het scannen bent naar technische termen, dan ben je net als ons. Laten we je inhoudelijk wat meer vertellen over ons platform. Een kijkje achter de schermen van de technologie die miljoenen requests per dag kan verwerken.

Een diepe integratie met WordPress

Voor sommige onderdelen van ons platform gebruiken we WordPress, dat door 43% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt als CMS. Veel krachtige features van WordPress, zoals de block editor, mediabibliotheek en SEO-optimalisaties komen optimaal tot zijn recht op Freave One.

Daar waar we de limieten van WordPress opzoeken, zoals met high-traffic websites, piekbelasting, geavanceerde aanpasbaarheid en personalisatie, neemt ons platform het over.

Canvas, de frontend layer van Freave One, is de ultieme samensmelting van de bruikbaarheid van WordPress met ongeëvenaarde performance van maatwerksoftware.

Meer informatie over ’Fusion’

Geavanceerde Object-Relational-Mapping

Omdat WordPress het standaard niet ondersteund, heeft Freave een ORM ontwikkeld1 die in staat is om grote hoeveelheden data op een efficiënte manier te verwerken. En het biedt ingebouwde features om veel voorkomende webaanvallen te voorkomen, zoals SQL injection.

OpenID Connect connector met PKCE

Wanneer je duizenden gebruikers gaat laten inloggen op je site, is het minste dat je kunt doen voldoen aan de laatste standaarden voor veilig inloggen. De door Freave ontworpen en ontwikkelde OpenID connector maakt koppelingen met vrijwel elke identiteitsprovider mogelijk. En omdat het onder andere gebruikmaakt van PKCE wordt het voor kwaadwillenden een stuk moeilijker om authorisatiecodes te onderscheppen en te misbruiken.

En dit is nog maar het begin...

We hebben Freave One ontwikkeld als fundament om nog jaren op voort te bouwen. Het platform legt de basis voor nieuwe en innovatieve features, waarmee we uitgeverijen helpen relevant te blijven. Nu, én in de toekomst.

We kunnen niet wachten om te zien wat je met ons platform voor elkaar krijgt

Ons platform biedt uitgeverijen een uitgebreide set features om hun content te beheren en te distribueren. We kunnen niet wachten om te zien wat je met ons platform voor elkaar krijgt.

Plan een gesprek

1: Gebaseerd op ‘Corcel’, een open-source ORM voor WordPress en uitgegeven onder de MIT-licentie.