Over Freave.

Streamlined software for bold publishers.

Ontwikkeling stopt nooit

Freave ontwikkelt maatwerk software voor uitgeverijen die durven. Door nauw samen te werken en verder te denken dan de daadwerkelijke opdracht, leveren wij software die het verschil maakt.

Met een jong en talentvol team is Freave dé softwareontwikkelaar van de Achterhoek. Bij ons weet je waar je aan toe bent, doordat je aan tafel zit met de mensen die het werk doen, in plaats van accountmanagers. We werken samen en ontzorgen waar dat kan. Met slechts één missie: het beste resultaat.

We zijn flexibel, innovatief en nieuwsgierig en willen elke dag een beetje beter zijn dan gisteren, omdat we geloven dat ontwikkeling nooit stopt.


Hoe we werken

We ontwikkelen software altijd met een duidelijk doel, zonder onnodige opsmuk. We kijken samen naar de vraag of het probleem en denken mee over de beste oplossing. Daarbij zijn we altijd eerlijk; we zeggen het ook als we niet de juiste partij zijn of als we geloven dat het makkelijker kan. No- nonsense, noemen we dat.

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en wat je krijgt. Dit is de reden dat je bij ons aan tafel zit met de mensen die het project daadwerkelijk ontwikkelen. Daarom houden we je graag betrokken bij het proces. We zijn transparant en bovendien altijd bereikbaar.

We werken in sprints volgens de scrum methode. Daarbij vervul je als opdrachtgever de rol van productowner. Dat houdt in dat je deelneemt aan onze scrumsessies en altijd kunt bijsturen op prioriteiten en resultaat.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.


Hoe het begon

Freave werd opgericht in 2015 door Ruben Gommers. Hij begon op jonge leeftijd met het ontwikkelen van websites en applicaties, simpelweg omdat hij het leuk vond. Na een tijdje ging hij dat ook doen voor klanten en was Freave geboren. Door de passie van Ruben groeide het bedrijf van één persoon naar volwaardig bureau met 9 werknemers.

In 2021 kwam er nog eens extra versterking. Cor Jan Willig zag de potentie van het jonge softwarebedrijf en besloot in te stappen als aandeelhouder.

Sparren met Ruben

Eens vrijblijvend kijken of we iets voor je kunnen betekenen? Ruben gaat graag met je in gesprek.

Bel ons op 088-1303200.

Ons dreamteam

Ons steeds groeiende team bestaat uit vakidioten met één gedeelde passie: techniek. Wij denken in code, creëren de oplossing nog voor het probleem bekend is en proberen development voor iedereen begrijpelijk te maken.

Ruben
Oprichter/mede-eigenaar

Pieter-Jan
Backend developer

Bart
Backend developer

Berke
Frontend developer

Erwin
Backend developer

Wouter
Fullstack developer

Keagan
Frontend developer

Anouk
Office Manager

Cor Jan
Investeerder