Over Freave.

Omdat je ontwikkeling nooit stopt.

In 2015 begonnen we bij Freave met het maken van websites voor onze eerste klanten. Hosting deden we erbij. Maar gaandeweg ontdekten we waar we écht goed in zijn.

En dat is no-nonsense softwareontwikkeling.

Mooie ideeën omzetten in succes, dat is wat we graag doen. We ontwikkelen software altijd met een missie, nooit om zo veel mogelijk te verkopen. Wat we precies bedoelen met no-nonsense? Dat we houden van efficiënte software zonder overbodige opsmuk, die niet alleen volledig tegemoetkomt aan je wensen en eisen, maar die - als het even kan - overtreft.

Omdat we geloven dat we alleen de beste kwaliteit kunnen leveren zonder ruis, tref je bij Freave geen accountmanagers op je pad. In plaats daarvan zit je direct aan tafel met de mensen die het project samen met je gaan doen.

We zijn techneuten. Vraag ons niets over de laatste modetrends of onze mening over influencers op YouTube. PHP-applicaties in Linux-omgevingen kennen we daarentegen als onze broekzak.

We spreken jouw taal, luisteren naar je wensen en geven direct feedback. De kans is groot dat we in ons hoofd meteen beginnen met de technische implementatie. Nog voordat de koffie koud is, hebben we ons in je project vastgebeten. En als niemand ons naar bed stuurt, gaan we net zolang door totdat we een werkende oplossing hebben gevonden.

Natuurlijk houden we je doorlopend op de hoogte van het proces. Soms moeten we dingen overleggen. Knopen doorhakken die belangrijk zijn voor het vervolg van het project. Gezamenlijk werken we toe naar een oplevering waar alle betrokkenen trots op zijn.

Zit het er dan op? Zeker niet. Want software zou geen software heten als hij niet in ontwikkeling zou blijven. Verbeteringen, updates en modernisering voeren we graag door aan de hand van een abonnement dat zowel jou als ons doorlopend betrokken houdt bij het project. Maar ook zonder vaste afspraken hierover kun je altijd op ons rekenen.

Werken met Freave was eenvoudig en direct, zoals development zou moeten zijn. Snelle communicatie en zeer flexibel in het volgen van de wensen van de klant.

— Thomas Schoffelen (Mede-eigenaar @ Includable)

Kennen wij je nog niet? Dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen. Je bent van harte welkom bij Freave in Doetinchem, maar wij komen vanzelfsprekend ook graag naar je toe.

We zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via e-mail ( support@freave.com ) of telefoon (088-1303200).

Wij zijn Freave. En jij?

Sparren met Ruben

Eens vrijblijvend kijken of we iets voor je kunnen betekenen? Vul ons terugbelformulier even in.


{{status.error}}

Gelukt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ons dreamteam

Cor Jan
Mede-eigenaar

Ruben
Oprichter/mede-eigenaar

Pieter-Jan
Backend developer

Bart
Backend developer

Chris
Manager Operations

Berke
Frontend developer

Steve
Projectmanager

Erwin
Backend developer

Wouter
Fullstack developer

Keagan
Frontend developer

Anouk
Office Manager