Wij zijn Freave

En wij bouwen gestroomlijnde software voor uitgeverijen die durven.

Ons verhaal

Freave ontwikkelt maatwerk software voor uitgeverijen die durven. Door nauw samen te werken en verder te denken dan de daadwerkelijke opdracht, leveren wij software die het verschil maakt.

Met een jong en talentvol team is Freave dé softwareontwikkelaar van de Achterhoek. Bij ons weet je waar je aan toe bent, doordat je aan tafel zit met de mensen die het werk doen, in plaats van accountmanagers. We werken samen en ontzorgen waar dat kan. Met slechts één missie: het beste resultaat.

We zijn flexibel, innovatief en nieuwsgierig en willen elke dag een beetje beter zijn dan gisteren, omdat we geloven dat ontwikkeling nooit stopt.

No-nonsense

Korte lijntjes en heldere communicatie. We houden niet zo van moeilijk doen.

SCRUM

We werken met SCRUM in sprints van 2 weken. Zo zie je snel resultaat.

We helpen je graag

We zitten altijd klaar om je te helpen.

Hoe we werken 👇

We ontwikkelen software altijd met een duidelijk doel, zonder onnodige opsmuk. We kijken samen naar de vraag of het probleem en denken mee over de beste oplossing.

Daarbij zijn we altijd eerlijk; we zeggen het ook als we niet de juiste partij zijn of als we geloven dat het makkelijker kan. No- nonsense, noemen we dat.

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en wat je krijgt. Dit is de reden dat je bij ons aan tafel zit met de mensen die het project daadwerkelijk ontwikkelen. Daarom houden we je graag betrokken bij het proces. We zijn transparant en bovendien altijd bereikbaar.

We werken in sprints volgens de scrum methode. Daarbij vervul je als opdrachtgever de rol van productowner. Dat houdt in dat je deelneemt aan onze scrumsessies en altijd kunt bijsturen op prioriteiten en resultaat.

"Naast het werk houd ik ook van de werksfeer; we werken allemaal met passie, toewijding en respect voor elkaar, wetende dat het altijd beter kan."

Pieter Jan

Backend Developer

Ons dreamteam

Wij bouwen aan het platform voor de uitgeverijen van morgen

Pieter Jan Visser

Backend Developer

Erwin Jansen

Backend Developer

Bart de Kinkelaar

Developer

Keagan Mulder

Frontend Developer

We kunnen niet wachten om te zien wat we samen gaan bereiken.

Adres
Plantsoenstraat 75,
7001 AB Doetinchem
Telefoon

088 - 130 32 00