Over Freave.

De menselijke maat in softwareontwikkeling.

In 2015 begonnen we met het maken van websites voor onze eerste klanten. Gaandeweg ontdekten we waar we écht goed in zijn. En dat is no-nonsense softwareontwikkeling.

Zoekt u een bedrijf dat PHP-applicaties in Linux-omgevingen kan maken? Zoek dan niet verder. U heeft ’t al gevonden.

Ook als u niet weet wat we hiermee bedoelen, kunnen we u mogelijk toch van dienst zijn. Naast ontwikkelingsprojecten verzorgen we namelijk ook kwalitatieve hosting en ondersteunende diensten.

We kunnen u adviseren wat u voor uw website nodig heeft en we helpen u onder andere met domeinnaamregistratie en SSL-certificaten. En dat tegen aantrekkelijke maandtarieven.

Ja, we zijn goed in techniek. Maar we weten ook dat niemand iets heeft aan techniek om de techniek. Als je het goed doet, dan staat techniek altijd in dienst van mensen.

Daarom vinden we persoonlijk contact en transparantie belangrijk. Geen klant is te klein of te groot. We zijn tijdens kantoortijden makkelijk bereikbaar via e-mail ( support@freave.com ) of telefoon (085 130 32 00).

Als u even een afspraak maakt, kunt u ook langskomen bij ons op kantoor. Dan drinken we samen een kop koffie en hebben we het over uw uitdagingen met softwareontwikkeling of hosting. We helpen u graag zonder dat u zich door FAQ’s of een ticketsysteem hoeft te worstelen. Zo kan het dus ook!

Met onze kennis van software en hosting kunnen we veel zelf. Leg ons voor wat u graag van een applicatie zou willen en wij bijten ons erin vast. Zonodig schakelen we onze specialistische partners erbij in.

Werken met Freave was eenvoudig en direct, zoals development zou moeten zijn. Snelle communicatie en zeer flexibel in het volgen van de wensen van de klant.

— Thomas Schoffelen (Mede-eigenaar @ Includable)

Kennen wij u nog niet? Dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen. U bent van harte welkom in ons historische kantoorpand in hartje Doetinchem, maar wij komen vanzelfsprekend ook graag naar u toe.

Wij zijn Freave, wie bent u?

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.


{{status.error}}

Gelukt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.