Fusion, een door Freave ontwikkelde technologie, versmelt de krachtige features van WordPress met de ongeëvenaarde performance van maatwerksoftware.

Het resultaat is een omgeving die voor redacteurs vertrouwd aanvoelt, ook performed onder hoge load en ongekende nieuwe mogelijkheden biedt voor uitgeverijen.

Ondersteunt ‘native’ WordPress plugins

Fusion is het beste uit beide werelden, de performance van ons platform met de uitbreidbaarheid van WordPress. Zo kun je de meeste WordPress plugins gewoon blijven gebruiken wanneer je upgraded naar Freave One.

Bekende plugins, zoals ‘Yoast’, ‘Advanced Custom Fields’, ‘Gravityforms’ en meer kun je gewoon blijven gebruiken.

Geavanceerde Object-Relational-Mapping

Omdat WordPress het standaard niet ondersteund, heeft Freave een ORM ontwikkeld1 die in staat is om grote hoeveelheden data op een efficiënte manier te verwerken. En het biedt ingebouwde features om veel voorkomende webaanvallen te voorkomen, zoals SQL injection.

Een vertrouwd CMS

Redacteuren en marketeers kunnen het vertrouwde WordPress CMS blijven gebruiken om artikel en pagina's te maken, bewerken en publiceren.

‘Intelligent cachen’

Fusion maakt het intelligent cachen van Canvas mogelijk, waardoor blokken individueel kunnen worden opgeslagen in cache.

Standaard API

Verbind met een paar klikken tools aan je site, omdat je de standaard WordPress API eindpunten kunt gebruiken.

1: Gebaseerd op ‘Corcel’, een open-source ORM voor WordPress en uitgegeven onder de MIT-licentie.